Vrnjačka Banja je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji i tradicionalno vrlo privlačan turistički centar za odmor i rekreaciju. Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, oko 200 km južno od Beograda u podnožju planine Goč. Poznata je po svojim prelepim parkovima i lekovitim mineralnim izvorima: “Topla voda” – 36,5 C˚, “Snežnik” – 17 C˚, “Jezero” – 27 C˚ i “Slatina” – 14 C˚, koji uspešno leče dijabetes, bolesti organa za varenje i reumatske bolesti.

VRNJAČKA BANJA - Hoteli u ponudi

Hotel Breza Vrnjačka Banja

Hotel Breza se nalazi u najužem centru Vrnjačke Banje, projektovan je po najvišim standardima modernog hotelijerstva (sadrži bazen).Hotel je od 1997.god. do sada ugostio više od million gostiju.Breza je najtraženiji i najpopularniji banjski objekat.Organizator je mnogobrojnih skupova: kongresa, simpozijuma, radničkih sportskih igara, u vrele letnje dane je idealno mesto za porodične godišnje odmore, obogaćen je raznovrsnim kulturno-zabavnim programima, topli jesenji dani privlače učesnike novih kongresa, festivala, seminara i sportskih susreta. U neposrednoj blizi hotela je zamak kulture,4 termomineralna izvora, rimski izvor iz II veka, tenisko igralište, tržni centar I otvoren olimpijski bazen.

HOTEL FONTANA VRNJACKA BANJA

Zbog rekonstrukcije i proširenja sadržaja sa Wellness&Spa centrom, zatvorenim bazenom, Fitness centrom, kao i konferencijskom salom trenutno ne prima goste. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj hotel možete nas kontaktirati i informisati se o zvaničnom datumu otvranja hotela za goste.

HOTEL ZEPTER VRNJAČKA BANJA

Zepter hotel raspolaže sa 120 visoko rangiranih soba i četiri apartmana. U ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe (sa francuskim ili klasičnim ležajem), studia i apartmani. Svaka soba ima TWC, TV sa kablovskim kanalima i besplatan WiFi.

Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom i đakuzijem (koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom), kao i potpuno nova teretana i sauna.

Ovaj hotel je poznat i po svojim kongresnim salama – Zepter Conference Hall Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

HOTEL MERKUR VRNJAČKA BANJA

Banjsko odmaralište Merkur je smešteno u samom centru Vrnjačke Banje, u srcu Vrnjačkog parka. U ponudi ima jedan od najvećih spa centara u regionu, koji uključuje besplatan zatvoreni bazen sa termalnom vodom, fitnes centar i brojne druge raznovrsne sadržaje i tretmane. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Sobe su svetle i nude pogled na centar Vrnjačke Banje. Sve su klimatizovane i poseduju TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Svaka smeštajna jedinica uključuje sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu, papučama i bade-mantilima.

U restoranu u sklopu objekta služe se specijaliteti srpske i internacionalne kuhinje, kao i odabrana dijetalna jela. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola, a ručak sa menija. Gosti mogu pijuckati kafu dok čitaju novine u aperitiv baru ili vrtu.

Veliki, nagrađivani spa centar “Rimski izvor” se sastoji od 5 različitih spa centara koji nude akva-park, sauna park, tretmane mineralnim blatom i Viši tuševe (Vichy). Pored toga, ovaj spa centar nudi više od 40 tipova masaža, tretmana za telo, kozmetičkih tretmana, oblikovanje tela, programe podmlađivanja, kao i tradicionalne lokalne terapije.

Za korporativne ili poslovne događaje Banjsko odmaralište Merkur nudi 4 sale za konferencije različitog kapaciteta, koji se kreće od 50 do 400 mesta.

HOTEL KRALJ VRNJAČKA BANJA

Hotel Garni Kralj nalazi se u centru Vrnjačke Banje, na samo 500 metara od popularnog Mosta ljubavi. U ponudi ima sobe i apartmane. Poseduje restoran, fitnes studio i velnes centar.

Smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj i TV s kablovskim kanalima. Većina smeštajnih jedinica ima kupatilo sa hidromasažnim tušem, toaletnim priborom, bademantilima i papučama. Apartmani uključuju i dobro opremljenu kuhinju.

Svi gosti mogu besplatno koristiti fitnes centar. Na raspolaganju im je i 20% popusta u velnes centru. Velnes centar nudi hidromasažnu kadu, saunu i uslugu masaže.

Najbliža autobuska stanica i stajalište taksija nalaze se na samo 2 minuta hoda niz ulicu. U okviru hotela obezbeđen je besplatan parking. Ski centar Goč udaljen je 12 km, a najbliži mineralni izvor 500 metara.

HOTEL BANBUS VRNJACKA BANJA

Turističko- ugostiteljskI centar „Banbus“ Vrnjačka banja – Nalazi se u jednom od najlepših delova Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini olimpijskog bazena i izvora Snežnik, na samo nekoliko minuta hoda do centra. Okružen borovom šumom, sa velikim brojem pešačkih staza, idealno je mesto za sve ljubitelje prirode i rekreacije. Objekat sadrži recepciju, restoransku salu, parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i sadrže: TWC, TV – kablovski program, WiFi internet, terasu sa bastenskom garniturom (izuzev soba u prizemlju koje nemaju terasu). Objekat pruža sve pogodnosti za savršen odmor i preporučuje se kako za individualne, tako i za grupne posete.