Venecija već od 89€

Informacije

 • City Break
 • 5 dana - 2 noći (TERMINI: 15.02.; 08.03.; 28.04.; 17.05.; )
 • 0 Review
 • Do popunjenosti kapaciteta
 • Do popunjenosti kapaciteta
 • Smeštaj i prateći sadržaji opisani u tekstu
89,00€
Program
Mapa
Pregledi

Venecija već od 89€

Venecija- (“Kraljica Jadrana”, “Nevesta mora”, “Grad mostova”, “Grad vode je izgrađena  na 118 malih ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica, nizom crkava i raskošnih palata i iako danas predstavlja jedinstven urbani sklop – svaki njen kutak priča priču davnih vremena moći i bogatstva. Ovo  je grad zaljubljenika u umetnost i lepotu, ona je grad romantičara.

TERMINI:

28.04.2018.;  89 €

17.05.2018.; 85€

PROGRAM PUTOVANJA:                                                                                                           

1. dan (četvrtak/subotaBEOGRAD

Polazak iz Beograda sa parkinga kod muzeja 25.maj u 18.00 h (za 01. Maj u 16:00h) i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 19.30h (za 01. Maj u 17:30h)  sa parkinga ispred Lokomotive. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…
2. dan (petak/nedeljaVENECIJA – LIDO DI JESOLO (u letnjim mesecima, za Uskrs i 01.maj: Noventa di Piave, Oderzo, Conegliano, Brugnera, Zane…)

Dolazak u luku Punta Sabioni u jutarnjim satima. Fakultativna vožnja brodićem do “Kraljice Mediterana” – Venecije. Poseta gradu “krilatog lava” započinje sa mesta čija je lepota toliko neobična i zasenjujuća da se ljudska čula nikada ne mogu dovoljno nadiviti i načuditi – Piazza San Marco. Najpoznatije gradjevine nekadašnje Mletačke republike: Palazzo Ducale, Bazilika San Marco sa replikom čuvenih antičkih konja, Biblioteka Marciana, Campanila sa čijeg vrha se vidi čitava laguna, astronomski sat… Šetnja kroz lavirinte centralnog gradskog jezgra do kanala Grande i najstarijeg mosta Ponte Rialto. Kupiti sebi masku, suvenir toliko autentičan za ovaj grad. Slobodno vreme za uživanje.U popodnevnim satima povratak brodićem u luku Punta Sabioni i odlazak do mesta Lido di Jesolo/Noventa di Piave, Oderzo.. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan (subota/ponedeljak)  LIDO DI JESOLO – JEZERO GARDA – VERONA – LIDO DI JESOLO

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakulatativnog izleta do jezera Garda, koje je najveće jezero u Italiji. Nalazi se u podnožju Alpa i izuzetno je posećena turistička destinacija. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju. U poslepodnevnim časovima odlazak do Verone – grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća…Nakon obilaska Verone, slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4. dan (nedelja/utorak) LIDO DI JESOLO – PADOVA  VIĆENCA

Doručak. Slobodan dan za odmor ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Padove. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme. Odlazak do Vićence. Grad Vićenca se od 1994.godine nalazi na UNESCO listi svetske kulturne baštine. Poznat je po umetnosti i arhitekturi. Za lepotu grada najzaslužniji je čuveni arhitekta Andrea Paladio koji je izgradio veliki broj vila i palata kako u samom gradu tako i u njegovoj okolini. Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

5. dan (ponedeljak/sreda) BEOGRAD

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

1

1 Dan : Beograd

Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) u 18.00 h (za 01. Maj u 16:00h) i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 19.30h (za 01. Maj u 17:30h) sa parkinga ispred Lokomotive. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…

 • Beograd, Србија
2

2 Dan : VENECIJA – LIDO DI JESOLO (u letnjim mesecima, za Uskrs i 01.maj: Noventa di Piave, Oderzo, Conegliano, Brugnera, Zane...)

Dolazak u luku Punta Sabioni u jutarnjim satima. Fakultativna vožnja brodićem do “Kraljice Mediterana” – Venecije. Poseta gradu “krilatog lava” započinje sa mesta čija je lepota toliko neobična i zasenjujuća da se ljudska čula nikada ne mogu dovoljno nadiviti i načuditi – Piazza San Marco. Najpoznatije gradjevine nekadašnje Mletačke republike: Palazzo Ducale, Bazilika San Marco sa replikom čuvenih antičkih konja, Biblioteka Marciana, Campanila sa čijeg vrha se vidi čitava laguna, astronomski sat… Šetnja kroz lavirinte centralnog gradskog jezgra do kanala Grande i najstarijeg mosta Ponte Rialto. Kupiti sebi masku, suvenir toliko autentičan za ovaj grad. Slobodno vreme za uživanje.U popodnevnim satima povratak brodićem u luku Punta Sabioni i odlazak do mesta Lido di Jesolo/Noventa di Piave, Oderzo.. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 • Lido di Jesolo
3

3 Dan: LIDO DI JESOLO – JEZERO GARDA – VERONA – LIDO DI JESOLO

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakulatativnog izleta do jezera Garda, koje je najveće jezero u Italiji. Nalazi se u podnožju Alpa i izuzetno je posećena turistička destinacija. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju. U poslepodnevnim časovima odlazak do Verone – grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća…Nakon obilaska Verone, slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

 • Verona
4

4 Dan: LIDO DI JESOLO – PADOVA – VIĆENCA

Doručak. Slobodan dan za odmor ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Padove. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme. Odlazak do Vićence. Grad Vićenca se od 1994.godine nalazi na UNESCO listi svetske kulturne baštine. Poznat je po umetnosti i arhitekturi. Za lepotu grada najzaslužniji je čuveni arhitekta Andrea Paladio koji je izgradio veliki broj vila i palata kako u samom gradu tako i u njegovoj okolini. Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

 • Venecija, Italija
5

5 Dan: Beograd

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

 • Beograd