Pansion Vila David Dobre Vode

Informacije

  • Smeštaj i prateći sadržaji opisani u tekstu
Program
Mapa
Pregledi

Pansion Vila David Dobre Vode

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Ovaj hotel se nalazi u mestu Dobra Voda, na 7 km od Bara. U ponudi ima privatnu plažu i otvoreni bazen. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan bežični internet.
Većina soba u hotelu David Dobre Vode sadrži klima-uređaj i kupatilo sa tušem. Posteljina i peškiri obezbeđeni su u svakoj sobi. Specijaliteti nacionalne kuhinje služe se u restoranu ili na terasi koja gleda na plažu. U hotelu se priprema kontinentalni doručak. Gosti mogu iznajmiti ležaljke i suncobrane. Osoblje će vam rado dati informacije o izletima ili pomoći pri iznajmljivanju automobila. U okviru objekta postoji i internet kafe sa 10 računara. Lokalna autobuska stanica udaljena je samo 200 metara. U okviru objekta obezbeđen je i besplatan parking. Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Dobra Voda.
Najpopularniji sadržaji: bazen, besplatan parking, besplatan pristup bežičnom internetu uključen u cenu, uz plažu, porodične sobe, dozvoljeni kućni ljubimci, bar.
Usluga: pun pansion – doručak / ručak / večera – kontinentalni.
GPS koordinate: 42.035876, 19.142022