HOTEL R 3*, UTJEHA

Informacije

  • Smeštaj i prateći sadržaji opisani u tekstu
Program
Mapa
Pregledi

HOTEL R 3*, UTJEHA

CENOVNIK
Lokacija: na pola puta između Bara i Ulcinja smešten je ovaj novi, moderan hotel. Nalazi se na obali mora, na blago isturenom poluostrvu, takozvanom Karastanovića Rt-u. U okolini hotela su blago zaobljeni brežuljci sa gustom vegetacijom, ponegde gotovo neprohodnom šumom i karakterističnom primorskom makijom. Ovaj deo obale smatra se i vazdušnom banjom. Hotel ima parking namenjenim gostima hotela.

Smeštaj: sve sobe, apartmani i terase imaju divan pogled na otvoreno more, zaliv i ostrvo Stari Ulcinj udaljeno 300 m od objekta. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim sobama, apartmanima i galerijama. Iz svake sobe predivan je pogled na otvoreno more i zaliv. Sobe su komotne, klimatizovane, sa kupatilom, satelitskom televizijom, mini barom i terasom. Hotel R ima i tri apartmana sa dve odvojene sobe, kuhinjom i ugodnim predsobljem sa sofom, koja može poslužiti kao pomoćni ležaj.  Apartmani su klimatizovani, sa kupatilom i terasom i pogledom na zaliv. Posebnost Hotela R su dve galerije sa dnevnim boravkom na prvom nivou i sobom sa 4 ležaja na drugom nivou u potkrovlju. Galerije su klimatizovane, imaju kupatilo na osnovnom nivou i wc u potrkovlju, mini bar, televizor i ugaonu garnituru u dnevnom delu čije terase gledaju na plažu i otvoreno more.

Hotelski sadržaji: restoran, centralna klimatizacija, bežični internet, satelitska televizija, video nadzor, bazen, plažom. 

Ishrana: doručak, švedski sto.