HOTEL MEDITERAN RESORT 4*

Informacije

  • Ulcinj
  • 0 Review
  • Do popunjenosti kapaciteta
  • Do popunjenosti kapaciteta
  • Smeštaj i prateći sadržaji opisani u tekstu
Program
Mapa
Pregledi

HOTEL MEDITERAN RESORT 4*

CENOVNIK
Lokacija
Nalazi se u živopisnom gradu Ulcinju, na svega 100 metara od gradske plaže i centra grada. Iako blizu grada, Hotel Mediteran je zaštićen od gradske buke i vreve, te kao takav predstavlja idealno okruženje za porodične odmore i uživanje u čarima crnogorskog primorja.

Smeštaj
Hotel nudi renovirane sobe u šest depandansa sa pogledom na Jadransko more i Stari Grad Ulcinj. Moderni nameštaj, tople boje i udobni kreveti su garancija za ugodnu atmosferu. Sve sobe imaju veliki balkon , većina ima pogled na more, i sve su sa pogledom ka Ulcinju. Opremljene su televizorom, klima uređajem, frižiderom, kupatilom i WC-om , kao i besplatanim WiFi internetom.

Hotelski sadržaji
Restoran, sala za bankete i venčanja, sala za konferencije, bar i bazen, prostorija za konferencije i sastanke , bežični internet, otvoreni bazen , prostor za zabavu i igre , restoran u porodičnom stilu , hotelski bar , bar na bazenu , olakšice plaćanjem putem kreditne kartice , klimatizovan, osoblje koje poznaje nekoliko jezika , pegla i daska za peglanje, usluge pranja, salon, poslovne usluge, dečiji krevetac, 24-časovni rad recepcije i obezbeđenje , sef na recepciji , prevoz od hotela (na zahtev) , čuvanje deteta (na zahtev), jelovnik za decu, prostorije za sastanke, parking

Usluga
Doručak, švedski sto.

Plaža
Gradska peščana plaža je udaljena oko 250 m od hotela. Gosti hotela plaćaju plažni mobilijar.