Hotel El Mar 3* Bušat

Informacije

  • Bar / Dobre Vode / Utjeha
  • Leto 2018
  • 0 Review
  • Do popunjenosti kapaciteta
  • Do popunjenosti kapaciteta
  • Smeštaj i prateći sadržaji opisani u tekstu
Program
Mapa
Pregledi

Hotel El Mar 3* Bušat

Hotel “ El Mar “ 3***, Bušat (1,5 km od Utjehe) je zaštitni znak naše agencije i objekat kojim se posebno ponosimo. Nalazi se u Bušatu, nedaleko od Utjehe.

Ovaj kompleks gradili smo s namerom da ugodimo različitim ukusima.“El Mar” je idealan izbor za odmor. Na samo 50 metara od plaže, pruža predivan pogled na more, sa “nestvarnim” zalascima sunca. Idealni klimatski uslovi, kristalno čista voda, blizina ostrva, daju poseban osećaj opuštenosti i izolovanosti od urbanog načina života. BlizinaUtjehe (1,5 km), Bara (17 km), i Ulcinja (9km) omogućavaju jednostavan pristup za one kojižele da “ubrzaju ritam”.

Hotel je kompletno renoviran 2016.godine, pa svojim sadržajem predstavlja jedinstven objekat u celom Bušatu. Kategorija hotela El Mar je 3***zvezdice.

Od hotelskih sadržaja nudi: Wi-Fi, pansionski restoran (švedski sto) zatvorenog tipa, a la carte restoran otvorenog tipa, bazen sa morskom vodom, pontonsku plažu sa ograničenim brojem ležaljki i suncobrana, profesionalnu masažu, sportski teren (košarka, odbojka, mali fudbal, tenis), teretanu, stoni tenis, igraonicu za decu, i usluge bejbisitinga. Svi hotelski sadržaji izuzev usluge restorana, profesionalne masaže i bejbisitinga besplatni su za gostehotela.
Hotel raspolažesa 120 ležaja u 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 sobama. Svaka soba ima kupatilo, tv, frižider, fen, klima uređaj i terasu. 
U sklopu hotelskog kompleksa, nalaze se i novoizgrađeni apartmani“El Mar”. Apartmani su prilagođeni gostima koji žele veći komfor i intimniji ambijent.Gosti apartmana “El Mar” imaju pristup svim hotelskim sadržajima i uživaju jednake povlastice kao i gosti hotela.

Sobe i apartmani servisiraju se svaki dan.

Ishrana je na bazi polu pansiona (doručak-večera, švedski sto). Postoji mogućnost doplate za ručak, na recepciji hotela.

Bušat je naše omiljeno mesto, pre svega zbog izuzetno čiste vode, vazduha koji zbog velike količine joda upoređuju sa vazduhom na Zlatiboru (blagotvoran je za osobe koje imaju problema sa štitnom žlezdom, respiratornim organima, itd.).

Hotelska plaža je u neposrednoj blizini, na samo pedeset metara od hotela. Plaža je većim delom betonska gde ulazak u vodu nije plićak, nego se “uskače” u dubinu, tako da ovaj deo plaže nije preporučljiv za malu decu neplivače. U blizini hotela postoji i jedna manja šljunkovito-kamenita “plažica” sa postepenim ulaskom u vodu iz plićaka na koju se nastavlja betonska plaža.

Najnoviji “hit”ovog mesta je plutajući ponton, plastična platforma“atraktivnog” izgledaod od150 kvadratnih metara na vodi na kojoj gosti hotela mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane .Ponton je dizajniran tako da je u središnjem delu otvoren i dobija oblik bazena, što u takvoma mbijentu predstavlja bazen u moru!

Na oko 300 metara od hotela nalazi se još nekoliko manjih šljunkovitih plaža. U blizini mesta (ka Baru) je i velika plaža u Utjehi, a na 3km od hotela je peskovito-šljunkovita plaža Veliki pijesak u mestuDobre vode. Velika ulcinjska plaža je na 10 kilometara od hotela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *