Hotel ACD Meljine

Informacije

  • H Novi/Igalo/Meljine
  • 0 Review
  • Do popunjenosti kapaciteta
  • Do popunjenosti kapaciteta
  • Smeštaj i prateći sadržaji opisani u tekstu
Program
Mapa
Pregledi

Hotel ACD Meljine

LOKACIJA
Novi hotel smešten u neposrednoj blizini morske obale u Meljinama. Svojim modernim  dizajnom i arhitekturom u potpunosti upotpunjuje mediretanski duh ovog mesta.

HOTELSKI SADRŽAJI
Wellness &Spa Hotel ACD poseduje 45 moderno opremljenih smeštajnih jedinica od kojih većina ima pogled na more. Pored brojnih sadržaja koje nudi ovaj moderni hotel kao što je savremeno dizajniran i opremljen  Wellness and Spa centar, za ljubitelje sporta tu je fitness centar. Takodje  moramo spomenuti kongresni centar kapaciteta  90 osoba,  zatim restoran domaće i internacionalne kuhinje u prizemlju hotela.  Za sve one koji zele intimne trenutke i savrsen pogled na Boko Kotorski zaliv tu je  Sky bar ACD na krovnoj terasi hotela, a za najmljadje tu je  i igraonica koja upotpunjuje ponudu.

SMEŠTAJ
Sve sobe su opremljene u visokim standardima hotelijerstva i nadovezuju  se na koncept  koji dominira umetničkim enterijerom hotela. Sve sobe su klimatizovane i opremljene sa: TV-om, internetom, mini barom, sefom, fenom, balkonom sa garniturama. Pored moderno opremljenih soba tu su i  luksuzno opremljeni apartmani a pojedini od njih u svojoj ponudi imaju i kuhinju. Hotel u svojoj ponudi gostima obezbedjuje i parking koji je besplatan.
U ponudi WELLNWESS & Spa centra se nalaze saune, tuševi, tursko kupatilo, slana soba, ledena soba kao i VIP soba koja je opremljena sa djakuzijem, vodenim krevetom i privatnom saunom za dvoje. Pristup teretani je besplatan za goste hotela. Sky bar ACD a la carte restoran na krovnoj terasi upotpunjuje ponudu hotela. Sa terase se pruza prelijep pogled na Boko Kotorski zaliv, a otvoreni bazen njenu ponudu čini jedinstvenom.

USLUGA
Noćenje/ doručak, švedski sto

PLAŽA
Plaža je od hotela udaljena 50 metara. Plaže su pešcane ali u neposrednoj blizini se nalaze i betonske. Cena ležaljki je od 2,00 do 2,50 eura, a suncobran se naplaćuje dodatno 1,50 eur.