Lukovska Banja se nalazi na jugu Srbije, na istočnim padinama Kopaonika. Iako se nalazi na 681 m nadmorske visine, što je čini najvišom banjom u Srbiji, okružena je visovima od preko 1000 m, pa ima prijatnu umerenu klimu. Lukovsku Banju karakterišu obilje izvora mineralnih voda, netaknuta priroda šumovitog Kopaonika i kristalno čist vazduh. Po broju izvora mineralnih voda, različitog sastava i temperature, i njihovoj izdašnosti (preko 1001/s), spada u najbogatije u zemlji.

Lukovska Banja - Hoteli u ponudi

HOTEL KOPAONIK

Hotel Kopaonik 3* (izgrađen 2000. godine) i raspolaže sa 51 sobom. U prizemlju hotela se nalazi medicinski blok i topla veza sa bazenom sa termalnom vodom. U sklopu hotela se nalaze restoran i kafe bar sa wireless internetom. Udobne dvokrevetne i trokrevetne sobe su opremljene klasičnim ili francuskim ležajevima. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, wireless internet konekcijom, telefonom, terasom (sem potkrovlja).

HOTEL JELAK

Hotel Jelak 3* www.lukovskabanja.com (izgrađen 2009. godine) i raspolaže sa 64 soba u delu Jelak A i 20 soba u delu Jelak B. U prizemlju hotela se nalazi đakuzi bazen sa termalnom vodom, sauna, sala za sastanke, restoran, kafe bar sa wireless internetom, prodavnica; dok se medicinsko-terapeutski blok nalazi na prvom spratu. Ispred hotela se nalaze dva bazena sa toplom vodom i mlaznicama, letnja bašta, parking. Udobne jednokrevetne i dvokrevetne sobe su opremljene klasičnim ili francuskim ležajevima. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, telefonom, wireless internet konekcijom, terasom.